Reactie plaatsen

Reacties

Debbie Novak
9 jaar geleden

I never new who owned Gwen. I was surfing on the internet and found your website. I'm the owner of the father of Gwen CH Greenglen's Glass Treasure - Griz. Could you send me a picture of Gwen.

Thank you.

joke de Korte
10 jaar geleden

Hallo Joke an Anne
Ik was aan t kijken onder de naam Zwinny Bandyta en toen kwam ik de naam van Fleur tegen. Wij hadden ook 'n pup uit het nestje van 12-03-'97 en wij noemde haar Phaedra.Na bijna 15 mooie jaren moesten we op 13-12-2011 afscheid van haar nemen. Ze ging ook overal mee naartoe

Marcella
11 jaar geleden

Ach die lieve Finley .. het was altijd zo'n schatje.
Wat ontzettend sneu voor Ada en Hugo, ze zullen hem enorm missen.

Veel sterkte voor allen!

Hilde
11 jaar geleden

Hi Joke en Anne,
Arwen al weer 2 jaar vandaag! Van harte gefeliciteerd!!!
Ze zal vast wat extra lekkers krijgen. Veel plezier Arwen.
liefs Hilde

Astrid & Remco Strik
12 jaar geleden

Lieve Joke,Anne en Ivar,

Ik lees net op jullie site dat Fleurtje er niet meer is en de tranen springen in mijn ogen, wat een vreselijk naar bericht. Ik ben blij dat ik haar nog heb gezien op de Gordon-fundag en weet dat ze een prachtig leven bij jullie heeft gehad met altijd fijne vakanties.
Sterkte en dat ze maar fijn mag rennen in de Highlands....
De groetjes van Astrid en Remco en een knuffel van Gowan.

Rinus, Marijke en Marcella
12 jaar geleden

Lieve Joke, Anne en Ivar,

Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Fleur. Het is natuurlijk een prachtige leeftijd wat ze heeft behaald en een mooi leven heeft ze gehad. Koester al die mooie herinneringen van haar, waardoor ze altijd in jullie hart blijft.

lieve groetjes
Rinus, Marijke en Marcella

Ria en Maryanne
12 jaar geleden

Waardig tot het einde. Karakterhond van pup tot en met senior. We heben je nog op je lieve hoofdje gekust. Je was er niet meer, maar ook eigenlijk ook weer wel. Je lag daar zo lief in je mandje. Ga maar lekker rennen over de eeuwige jachtvelden. .... Dag lieve Fleurtje....

Hilde
12 jaar geleden

Lieve Joke, Anne en Ivar, Heel veel sterkte met het verlies van Fleurtje!! Wat fijn dat ze er de alfgelopen vakantie nog bij was. Wat heeft ze een mooi leven bij jullie gehad. Vele reizen gemaakt samen met jullie. Ze heeft nog van jullie mooie huis in Zweden mogen genieten!Wat zullen jullie haar missen!!
Heel veel sterkte en we denken aan jullie!! Liefs Hilde

Tiny de Haan
12 jaar geleden

Lieve Joke, Anne en Ivar, het is een hele mooie leeftijd wat Fleurtje heeft gehaald, maar het verdriet is net zo erg en ook het gemis, ook omdat ze op het laatst meer zorg en aandacht nodig had.
Heel veel sterkte met dit verlies en voor altijd in jullie hart, wel fijn dat ze de vakantie er nog bij was.

Liefs Tiny

Rinus, Marijke en Marcella
12 jaar geleden

Hoi Joke,

Nogmaals van harte met de mooie resultaten van je meiden afgelopen zaterdag. Natuurlijk ook met de mooie overwinning van Abigail, toch ook een stukje van jullie kennel.

Wat was het een mooie gezellige dag!

Liefs
Marcella

Hilde
12 jaar geleden

Hi Joke,
Gefeliciteerd met de behaalde successen van zaterdag. Het was erg gezellig!! Liefs Hilde

Hilde
12 jaar geleden

Hi Joke,
Gefeliciteerd met de behaalde successen van zaterdag. Het was erg gezellig!! Liefs Hilde

Hilde Sanders
12 jaar geleden

Hoi Joke, Anne en Ivar,
Van harte gefeliciteerd met die mooie uitslag van Arwen!Mooi man! Geniet er maar lekker van. En ook haar HD al goed, geweldig!! HIEP HOERA!
liefs Hilde

Hetty Sikkema
12 jaar geleden

Hoi Joke, Anne en Ivar

Op de site van Yvonne zag ik dat jullie een mooi bericht hadden van Arwin.Gefeliciteerd met deze mooie uitslagen, eindelijk zit de wind mee bij jullie wat de honden betreft.Hoop dat het met jullie ook goed gaat en met Ivar op school.

Groetjes Hetty

Hilde Sanders
12 jaar geleden

Hoi Joke, Anne en Ivar,
Jiepie!!! Van harte gefeliciteerd met die hele mooie HD uitslag van Arwen!!! Mooi man!! Wat zullen jullie blij zijn en dat mag ook! Geniet er maar lekker van!!
liefs Wim en Hilde

rinus marijke en marcella
12 jaar geleden

Hallo Joke Anne en Ivar,
Allereerst gefeliciteerd met de goede HD-foto.
En dan nog jullie nieuwe huis in Zweden ziet er prachtig uit.
Is het bedoeld voor de vakantie's of zijn jullie van plan om dit kikkerlandje te gaan verlaten?

groetjes Rinus Marijke en Marcella

Hilde
12 jaar geleden

Hi Joke, Anne en Ivar,
Wat toch mooi dat de dierenarts de foto's de heupen van Arewen er goed uit vond zien!! geweldig!!! Dit hebben jullie wel verdiend!!Zekere weten. Ene gefeliciteerd met jullie nieuwe huisje. GENIETEN!
liefs Hilde

Hilde Sanders
12 jaar geleden

Lieve Arwen,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
Alweer een jaar oud, wat gaat het snel!!
lekker genieten meid met Fleur en Queenie.
liefs Hilde

natascha korzelius
12 jaar geleden

beste eigenaren van fleur,

Hallo, mijn naam is natascha korzelius. ik ben in het bezit van de broer van fleur. Zijn naam is zwinny bandita Jarvin. In maart wordt hij (hoop ik!!!) 14 jaar. Na een ontzettend moeilijke start als pup,(door zware heupdysplasie zou hij maar 5 maanden worden!)kan ik u vertellen dat hij nog steeds in ons midden is. In zijn jeugd heeft hij voor zijn eerste jaar een bekken kanteling gehad. Daarna heb ik hem erg lang gerevalideerd. Ik vind het super dat zijn mooie zus ook nog leeft! Mischien weten jullie of er nog andere broers of zussen leven???

Vriendelijke groet en een fijn weekend, natascha

Marcella
13 jaar geleden

Hoi Joke, Anne & Ivar,
Net de nieuwe foto's bekeken van jullie mooie jonge meid Arwen. Wat gaat dat hard he, alweer 5 maanden oud. Het plezier straalt in ieder geval van de foto's af, schitterend.

Veel liefs,
Marcella

marian vlasblom
13 jaar geleden

Hoi Joke,
Ik volg de site van Yvonne trouw en die van jullie ook Wat een poepie is Arwen wat je verteld over de doggyride had ik in het begin ook , wij hebben nu 6 honden de oudtse(Ier)is bijna 14 jaar en de jongste Engelse is net 5 maanden dus die zaten er met zijn tweeen in.Als ik naar het bos gaat is voor kleine(nu niet meer)en voor de oudste te ver maar in het bos kunnen ze dan weer een stukje mee lopen.De mensen bij ons in de straat zijn er nu al aan gewent maar in het begin vroegen ze heb je een oppas kind?Maar als je het uitleg vinden ze het helemaal geweldig.

veel succes met je pupje,

gr.Marian

Yvonne
13 jaar geleden

Hi Joke, oh ik verlang zo naar Arwen . . . Leuk gedaan met de nieuwe foto's! Ik heb een banner voor je gemaakt en die staat nu ook op mijn linkenbladzijde! liefs van mij en geef alsjeblieft een dikke knuffel aan ons kleine meisje!

Marcella
13 jaar geleden

Hallo lieve Joke, Anne & Ivar

Wij willen jullie bij deze heeeeeeeeeeel veel geluk en plezier wensen met jullie nieuwe aanwinst Arwen. Wat een schitterende naam is het. Ik hoop dat jullie met haar eindelijk jullie mooie lijn van Gwen kunnen voortzetten.

Veel liefs,
Marcella & co

Vancouver- Castle
13 jaar geleden

Hallo Joke, Anne en Ivar,
Wat is ze mooi Arwen v d Bisontocht! Een schatje.
Kan me voorstellen dat jullie haast niet kunnen wachten tot ze naar jullie toe mag.
Wij wensen jullie heel veel plezier en geluk met haar!!!!!!!1
liefs Hilde

Ester
13 jaar geleden

Hallo Joke,

Je kent mij niet maar ik heb de pupjes en krabbels bij Yvonne op de site gevolgd.
Van harte met Arwen. Heel mooi meissie hoor!
Veel plezier en geluk en geniet er van!

Groetjes Ester

Janina
13 jaar geleden

Hello Joke,

congratulations to your new puppy MAGIC ARWEN v.d. Bisontocht. She is really a beauty...PS:She would be my choice also. And what a beautiful name you have chosen for her! May she bring a lot of magic in your life and in your kennel! We will see her on Saturday when we visit Dick & Yvonne. Count the last days before you can take her home and have a fantastic puppy-time. I hope to see you and her in Bremen on the 14th of August. I'm looking forward to it...

Love, Janina and half-sister Julie (Lotte v.d. Bisontocht)

Hetty
13 jaar geleden

Lieve Joke, Anne en Ivar
Weer even op jullie site gekeken, blijf hem leuk vinden.Het is nu even spannend voor jullie met het wachten op een pup van Maura.Wel een gek idee dat een hond die je zelf als pup hebt gehad nu een pup krijgt die voor jullie is.Wat heeft Gwen toch een lieve honden na gelaten en Maura zal dat heus wel doorgeven.
Liefs Hetty

Marcella
13 jaar geleden

Hoi Joke,

Wat is hij leuk geworden je nieuwe site! En erg leuke foto's om te bekijken. Ik hoop dat jullie binnenkort weer heerlijk kunnen genieten van een pup in huis en zo verder kunnen met de Hunter of Highlands.

Liefs
Marcella

Hetty
13 jaar geleden

Lieve Joke, Anne en Ivar

Wat een leuke site hebben jullie gemaakt.
Zal er regelmatig op gaan kijken.
Dank je wel dat onze lieve en knuffelige Effi er ook op staat.Vaak loop ik toch nog even te huilen als ik buiten loop met Orla zeker nu er sneeuw ligt. Effi vond de sneeuw altijd heerlijk ze was niet binnen te houden. Ja.... ze kwam even naar binnen om de ijsklontjes onder haar pootjes weg te eten en hup daar ging ze weer.
Liefs Hetty

yvonne
13 jaar geleden

Wat heb je dat goed gedaan Joke! Heel leuk en al doende leert men!
We gaan erg ons best doen op een volgende pupje voor jullie!
liefs van ons, dick en yvon

Gerard en Marijke Kamp
13 jaar geleden

Ha Joke en Anne, wat hebben jullie een leuke site. Heb jij die gemaakt Joke? Het is wel wat duidelijker dan je vorige. En je kunt weer eens kijken, wat er nog op de nieuwe site moet komen en wat er niet meer op hoeft.
Wat fijn, dat jullie gaan voor een pup uit het volgende nest van Maura. Een heel goeie oplossing voor jullie. Kun je toch verder met Hunter of the Highlands.
Ik kom graag weer snel terug om verdere ontwikkelingen op jullie site te volgen.
Groetjes uit een enorm besneeuwd Bergen, Gerard en Marijke

Vancouver- Castle
13 jaar geleden

Hallo Joke en Anne,
De eersten op jullie nieuwe site! Ziet er erg mooi uit!
Mooie foto's van Fleur, Queenie en Gwen, wat was Gwen toch mooi!! Onze Faith heeft veel van haar.
Wij hopen zo voor jullie,dat er deze zomer een nieuw pupje bij jullie rondloopt!
Veel succes met de site en een dikke knuffel voor de honden!! groetjes Wim en Hilde

Bovenstaande paginatips zijn buiten onze verantwoording en invloed geplaatst!
The pagetips above are placed without our responsibility and influence
.


 

Gastenboek

Maak jouw eigen website met JouwWeb