Op dit moment wonen bij ons: 

Gordon Setter teefje Dutchess from Vancouver Castle,  HD A, en pra clear.

en

Ierse Setter teefje Marlland I will stand by you,   

Of wel onze Gordon Setter Dana en onze Ierse Setter Rosa.

Dana is nu alweer 5 jaar oud. Rosa is op dit moment, januari 2023, alweer 1 jaar oud. 

Arwen is op 17 april 2022 twaalf jaar oud geworden. 

Tot ons immense verdriet is Magic Arwen van de Bisontocht op 6 mei 2022 ingeslapen.  

Sunsetters who wants to live forever, onze Queeny is 12 jaar geworden in november 2018.  Tot ons grote verdriet is Queeny op 5 juni 2019 overleden

Queeny mei 2019, nog mee op vakantie

Lente 2018: Arwen, Queeny en Dana. Queeny en Arwen spelen in een fjord in Noorwegen. Genieten. 

Zwinny Bandyta Flowergirl

( Nederlands Veteranen Kampioen)

Geboren op 12 maart 1997. Overleden op 26 oktober 2011, bedankt lieve FLEUR voor de ruim 14 geweldige jaren samen. We missen je!

Hieronder Fleur bij Store Ensleden zomer vakantie 2011.

Inmiddels al 14 jaar oud. Dochter van Magic Sep from Kings Castle en Sugarbrook Cher. Onze oude Fleur werd in 2008 met 1 uitmuntend Beste Veteraan Teven en daarna in de eind keuring Beste Veteraan van de dag van de Gordon Setter Kampioensschapsclubmatch. En dat op een leeftijd van ruim 11 jaar. Fleurtje heeft Queeny als een soort kleindochter geaccepteerd. De kleine mocht als pup zelfs bij haar in de mand slapen. Nu is samen op de bank liggen is erg gezellig, want met z'n tweeen in een mand is een beetje krap. Leuk is dat Fleur weer heel actief is geworden op haar oude dag! Ze is zelfs minder grijs geworden. Het weer met z'n tweeen zijn heeft haar zichtbaar goed gedaan! Ook Arwen is door haar goed geaccepteerd. Af en toe laat ze nog steeds zien wie eigenljk de hondenbaas is in huis. Arwen accepteert dat meteen, maar Queeny wil wel een proberen hoe ver ze kan gaan! Maar het gaat allemaal in harmonie.

Op 12 maart jl. is Fleurtje 14 jaar oud geworden. En nog steeds heeft ze veel plezier in het leven. Wel veel slapen en vooral lekker eten!

En verrassing....... Op de show van de NGSC van 2010 is Fleurtje 2e Uitmuntend geworden in de Veteranenklas!

 

Nederlands Kampioen Gwen Gylen of Macrae, reserve winster 2003

Onze stammoeder Nederlands Kampioen Gwen Gylen of MacRae is geboren op 21 februari 2000 en overleden op 24 oktober 2006. Zij was in 2003 Beste Teef van het jaar van de Nederlandse Gordon Setter Club. Gwen heeft 2 maal een nestje pups gehad. Het eerste nestje van 5 pups van Duits Kampioen Caballus Ebony Blizzard. Een dochter uit deze combinatie Forest Fern Hunter of the Highlands is teruggegaan naar Amerika en daar inmiddels Amerikaans Kampioen! 2 jaar later kreeg Gwen opnieuw 5 pups van Duits Kampioen Sunsetters Yellow Submarine. Op 3 december 2006 was er van deze combinatie de nakomelingendag. De kennel MacRae is gevestigd in Forrest Lake in Minnesota USA. De fokster is Drieke van Giffen. Zij is naast Forest Fern ook de eigenares van Amerikaans Kampioen sWyn Aiken Airlie of MacRae' (Moeder van Gwen en Rhu) en Amerikaans Kampioen Celtic Heart Rosslin Rhu of Mac Rae. De kennel MacRae is vernoemd naar de Clan MacRae en het beroemde Eilean Donan Castle in Schotland.

 

Op de foto MACRAE Castle